NJENA REAKCIJA ĆE VAS NASMEJATI: Ella Dvornik objavila fotografiju u 8. mesecu trudnoće

Oni žive u Londonu a najviše vremena ipak provode u Zagrebu i Dalmaciji.

Tokom trudnoće Ella i Čarls su dosta vremena provodili uživajući na zajedničkim putovanjima u nekim mirnijim zemljama.

Ova mlada dama sa oduševljenjem deli fotografije na društvenim mrežama i njeni pratioci zajedno sa njom prolaze kroz sve faze ”drugog stanja”.

Lifestyle blogerka ne može da veruje da će uskoro postati majka, te je na Instagramu podelila fotografiju stomačića i mnoge nasmejala opisom:

Shvatila sam da vreme prolazi brže nego što sam mislila, ja sam već zapravo osam meseci trudna? To znači da ću postati mama za 5 do 8 nedelja. Može li neko zaustaviti vreme? Mislim da nisam svesna šta mi se dešava. Žao mi je ako sam vam već dosadila sa ovim fotkama, samo ih želim imati na svojoj vremenskoj liniji kako bi sačuvala uspomene kako bih mogla da se osvrnem i shvatim koliko je vreme proletelo. Šokirana sam dokle sam dogurala. Svi su rekli da poslednji mesec najsporije prolazi ali već u srcu mogu osetiti i videti kako se porađam. Nisam svesna da stvari više nikad neće biti iste. Pretpostavljam da sam spremna, ali može li čovek zaista biti pripremljen i spreman? Nema nazad, učinimo to – napisala je Ella.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: elladvornik/Instagram

Pogledajte još