ADIO, TONI: Pevač Toni Cetinski objavom rastužio fanove!

Pevač je početkom leta doneo drastičnu odluku - iz velelepnog Zagreba se preselio na selo, u rodnu Istru, gde se druži sa prirodom i domaćim životinjama, a o tome obaveštava fanove na društvenim mrežama.

- Život na selu ili život na silu ( u gradu )?? Neka bira ko šta hoće, ja sam odabrao - napisao je pevač u objavi na društvenoj mreži Facebook.

Iako Toni nije zapostavio svoju pevačku karijeru i nedavno izbacio singl "Nemam sreće s tobom", njegovi fanovi se plaše da će se pevač povući iz javnog života i prestati da se bavi muzikom.

Podsećamo, on je u junu ove godine se javnom dirljivom porukom oprostio od Zagreba.

- Dragi Zagrebe grade! Dao sam ti koliko sam mogao i znao kao što si i ti meni dao, ali došlo je vreme da se nakon 25 lepih godina ipak rastanemo. Ne, nisam se razočarao, ali mislim da sam puno previše i izdržao biti telom i glavom tu, a srcem i dušom u svojoj rodnoj Istri. Ti nećeš puno izgubiti, ali ja ću jako puno dobiti povratkom kući. Zahvaljujem se svima koji su se trudili da se osećam kao da sam kod kuće, ali nikada to nije niti bi moglo biti potpuno tako. Fali mi puno toga, Zagrebe, što mi ti nažalost ne možeš dati, ali nešto mi je ipak najvažnije a to je mir i osećaj pripadnosti - napisao je između ostalog tada Cetinski.

Nadamo se, iapk, da tako neće odustati i od muzike.

Autor. nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još