GOCA TRŽAN ODGOVORILA IVANU: Detektivi su me pratili? Kakva sam riba!

Pop zvezda Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku. Poslednjih nekoliko dana novinske stupce pune izjave njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji je otkrio da se od Goce razveo zato što ga je varala. On je to saznao nakon što je angažovao detektiva, koji je pratio njegovu tadašnju suprugu.

- Detektivi su me pratili? Kakva sam ja riba, koliko sam prebitna! - rekla je Goca i priznala da je njena ćerka Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom, često pita zbog čega njen otac koristi svaku priliku da priča negativne stvari o njoj.

- Ja ne odgovaram na takva njena pitanja sa nekim jedom, niti koristim priliku da njega optužujem. Jednostavno joj kažem da on mora da stane iza toga, jer ja ne mogu da stojim iza tuđih reči - kaže Goca, i ističe da već deset godina odlazi na psihoterapiju, koja joj je i te kako pomogla.

- To je lekovita stvar. Daje vam alate koje vam niko ne daje po rođenju, niti vas nauči u životu. Kada se rodimo ne dobijamo knjižicu sa uputsvom kako da se ponašamo sa drugima, ali i sami sa sobom. Muž i ja idemo zajedno, ali i odvojeno. Moja Lena takođe ide kod psihoterapeutkinje. Niko od nas nije lud, ali ti nekada treba objektivna, neinvolvirana osoba, da te usmeri i kaže u čemu grešiš. Mnogo stvari sam naučila od svoje psihoterapeutknjinje, pa i to kako da usmerim svoju ćerku - kaže Goca.

Osim problema koje izazivaju intervjui njenog bivšeg supruga, pevačica vodi bitku i sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Naime, nekoliko njenih pratilaca osudilo je činjenicu da se njen sadašnji suprug Radovan Novaković mnogo druži sa njenom ćerkom i optužuju Gocu da zbog toga nije dobra majka. Ipak, ona im je odbrusila.

- Ima situacija kada mora da padne šamarčina. Što je mnogo, mnogo je. Raši je teško kada to pročita, jer on zna o Leni sve kao i ja. Više se nekada njemu poverava nego meni. Ima mnogo žena koje imaju sličnu životnu situaciju kao ja, pa se osećaju isto kada neko tako komentariše. Ja nemam problem da kažem da je mnogo razvedenih žena i muškaraca. Ima nas raznih. Bio je komentar neke idiotkinje na Rašinom profilu kada je okačio Leninu i njegovu fotografiju: „Goco, vodi računa. Sada je voli, a kada postane devojka, videćeš...”. To je stvarno monstruozna misao, ali onda razmišljam - ko zna kakvo ona iskustvo ima u životu - kaže Goca.

Pevačica nam je otkrila da trenutno radi na tome da postane majka i da će joj se ta želja ostvariti, a publiku će uskoro obradovati novom pesmom.

Izvor: Alo!
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.