Revija u Supermarketu

U „Supermarketu“, auto-kompanija „Chevrolet“ predstavila je svetski automobilski hit mini-model spark. U originalnom duhu novog automobila i mode, ostvarena je saradnja sa renomiranim domaćim dizajnerom Predragom Vukašinovićem i modnom kućom "Getto".

Ovom prilikom predstavljena je sjajna revija njegove najnovije kolekcije, posebno tematski komponovane za ovu izuzetnu priliku. Kolekcija aktuelne sezone proleće/leto 2010 predstavila je intenzivne nijanse purpurne u kombinaciji sa carsko zlatnom i smaragdno zelenom bojom. Svi modeli su unikatni i izrađeni od vune i svile vrhunskog kvaliteta. Ekskluzivni materijali u uzbudljivoj kombinaciji neobičnih, a ipak nosivih krojeva, koji predstavljaju zaštitni znak stvaralaštva Predraga Vukašinovića - savršeno naglašavaju zrelost, prefinjenost i savremenu eleganciju u svakoj ženi. Kolekcija je namenjena pre svega onim ženama koje žele da budu neupadljive, ali zapamćene po autentičnom izrazu ličnog stila.

Kroz svoj rad Predrag je stekao ugled i profesionalno poštovanje od strane brojnih klijenata sa kojima kontinuirano sarađuje već 15 godina. Njegove modele nosile su mnogobrojne javne ličnosti. Neke od njih smo imali prilike da vidimo u ulozi manekena ove manifestacije, kao što su: Marija Kilibarda, Iva Štrljic, Sandra Lalatović, Ivana Bajić.... Dok su iz prvih redova sve pomno pratili Bebi Dol, Luis, Branka Pujić.....

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još