Vozač Naomi Kembel se pokajao što je zvao policiju

NJUJORK, 5. marta 2010. (Beta) - Vozač koji je optužio Naomi Kembel da ga je u utorak napala dok ju je vozio kroz Njujork, izjavio je, preko svog advokata, da se bio "razljutio i preterano reagovao" i da žali što je umešao policiju u taj incident.

"Priča je postala predimenzonirana i ja se izvinjavam gospođici Kembel što se to dogodilo", navodi se u saopštenju šofera Miodraga Mejdine, koje prenose agencije. Mejdina je policiji rekao da ga je britanska manekenka, koja je sedela na zadnjem sedištu, snažno udarila u glavu i da je on povredio oko kad se udario o volan. Takođe je ispričao da je Naomi Kembel potom peške pobegla sa mesta događaja.

Manekenka, koja je zbog preke naravi više puta dolazila u sukob sa ljudima i zakonom, izdala je saopštenje u kojem je navela da joj je drago da se Mejdina izvinio i da ona samo želi da podvuče crtu ispod te priče. "Veoma sam se mnogo trudila da ispravim moje ranije greške i neću dozvoliti da budem talac sopstvene prošlosti", izjavila je 39-godišnja Naomi Kembel.

Pogledajte još