fbpx

Food Talk Budva 2017 – Carpe Diem 16. oktobra po drugi put u Crnoj Gori

Nakon pet konferencija “Food Talk” u Novom Sadu (2013, 2014, 2015, 2016. i 2017.), jedne u Skoplju (2015.), najveća regionalna konferencija o hrani će se po drugi put održati u Crnoj Gori u organizaciji Color Media Communications i Turističke organizacije Budva.

Kuvari, vlasnici restorana, vinari, somelijeri, gastro-blogeri, umetnici i gurmani iz Crne Gore, ali i celog regiona, okupiće se 16. oktobra u Budvi u hotelu “Adria”.

Na panelu koji će otvoriti ovogodišnju konferenciju eminentni stručnjaci će prvenstveno diskutovati na temu ponude najvećeg i najpopularnijeg turističkog centra u Crnoj Gori sa akcentom na gastronomski užitak, kao i na temu stalno prisutnog motiva paštrovske kužine.

Takođe, posetioci i panelisti će imati priliku da se zabave uz “VIP gastro kviz” gde će poznate ličnosti iz Beograda i Crne Gore degustirati i pogađati specijalitete putem “blind testa”, a za kraj sledi panel posvećen vinu, gde će, uz degustaciju i opuštajuće zvuke gitare, vrhunski vinari i somelijeri posetiocima dočarati nešto više o ovom božanskom piću.

Kao na svim prethodnim konferencijama, o svojoj ljubavi prema kulinarstvu i vinu govoriće i poznate ličnosti, a među njima Milica Milša, Žarko Jokanović, Suzana Mančić, Igor Lazić, Nenad Gladić i Slobodan Stefanović.

Live prenos “iz-minuta-u-minut” biće i ove godine obezbeđen na zvaničnom sajtu Color Media Communications, a takođe vesti možete pratiti i na Twitter-u i Instagramu putem heštaga #FoodTalkBudva2017.

Kompletan program i satnicu konferencije, kao i informacije o prijavi za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalkbudva2017/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.