NAKON LJUBAVNE AFERE: Ana Sević otkrila u kakvom je odnosu sa Lukasom

Ona sada otkriva u kakvim je odnosima sa pevačem, ali i sa svojim mužem.

- Aca je moj dragi kolega, zašto ne bismo bili dobri? Prosto, svi na estradi funkcionišemo lepo, bez obzira na to što ljudi pišu. Kada bismo verovali u takve stvari, niko ni sa kim ne bi razgovarao. Darko i on su uvek bili dobri i sada su - kaže Ana Sević.

Kada su se pojavile priče da je Ana Lukasova ljubavnica, i to duže vreme, šuškalo se da će upravo to biti okidač njenog i Darkovog razvoda, ali Sevićeva kaže da od kraha braka nema ništa.

- Ma kakav razvod? Razvodili su nas i pre nego što smo se venčali, tako da smo mi na te stvari, nažalost, navikli. Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše. Znamo šta je istina. Ko hoće neka veruje u šta želi, ja se tu ništa ne bih mešala - kaže Ana Sević.

Korisnici društvenih mreža nedavno su ponovo počeli da se šale na račun Darkove kilaže, a Ana kaže da ne može da pomogne suprugu da smrša.

- Ne mogu ja tu ništa. To je nešto što zavisi od njega, kao što i svaka odluka zavisi od osobe koje se i tiče. Ja sam tu da ga podržim i u treninzima, i u dijeti, i u svemu, ali to je isključivo njegova odluka. On čovek voli da jede, šta da radim - nemoćna je Ana Sević.

Podsećamo, osim priča da je Ana varala Darka sa Lukasom u njihovom krevetu, šuškalo se da njih dvoje imaju svoje ljubavno gnezdo i u Crnoj Gori, te da se pevačica u jednom trenutku zaljubila u Lukasa, ali da joj je on stavljao do znanja da više od toga neće ići.

Pričalo se i da je Ana bila Lukasova uteha nakon kraha njegovog braka sa Sonjom, ali su akteri te priče sve to kasnije demantovali.

I dok je trajala ova španska serija, po gradskim kuloarima šuškalo se da su Ana Sević i Darko Lazić u svađi, ali da u javnosti glume srećan par, te da je Darko u svojoj kući bio besan, dok je okolo na sav glas branio suprugu i žalio se da mu neko sve to smešta.

Izvor: Blic
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još