UZBUDLJIVO BUĐENJE: 13 odličnih razloga da imate intimne odnose ujutru!

Kada ne morate rano da ustajete ujutru i idete na posao, na primer vikendom, jutarnji seks je definitivno najbolje razbuđivanje. Evo zašto!

1. Verovatno ste već gole. Ili spavate samo u spavaćici, majici... Partner se ne mora ujutru "boriti" sa vašim brushalterom.

2. Duže ćete ostati u krevetu. Koji bi ljudski um ikada rekao da je to loša ideja?

3. Dan će vam biti mnogo bolji zbog toga. Endorfini i oksitocini pozitivno će uticati na vaše raspoloženje.

4. Nema "preumorna sam" izgovora. Seks uveče je odličan, ali uvek se mogu pronaći izgovori poput onih da ste preumorne vi ili vaša jača polovina. Ujutru nećete imati takvih problema.

5. Veća je verovatnoća da ste trezne. Osim ako noć pre niste "zaribale". Trezni seks mnogo je intimniji i bolje se osećate. Osim toga, sećate ga se!

6. Imate najviše energije. Samo ćemo reći - iza vas je barem osam sati sna...

7. Seks će duže trajati. Količina testosterona ujutru je stigla do maksimuma, zato što ih štede celu noć - to znači da ćete verovatno duže imati odnose.

8. Doručak će vam biti lepši. Ovo, naravno, nije naučno potvrđeno, ali nakon jutarnjeg seksa sigurno ćete više uživati u hrani.

9. Možete sve videti. Kada vam jutarnje sunce obasja sobu, imaćete priliku videti svog dragog u pravom izdanju.

10. Uživaćete u njegovom prirodnom mirisu. Volite njegov "pravi" miris? Ne postoji bolji deo dana da uživate u njemu od onoga koje prethodi jutarnjem tuširanju.

11. Možete biti u najopuštenijem položaju i ne osećati se loše zbog toga. Sve je dozvoljeno.

12. Niste pod stresom. Sve brige i problemi s kojima ste možda juče zaspale, ujutru vam sigurno neće odmah pasti na pamet.

13. Ceo dan imate razloga za hvalisanje. Zašto ne biste kolege napravile malo ljubomornima prepričavajući im kako vam je sjajno dan započeo?!

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još