TEŠKA BORBA ZA POTOMSTVO: Goca i Raša izabrali imena za bebe

- Ako dobijemo dečaka zvaće se Vid, ukoliko se rodi devojčica biće Đurđa. Oboje volimo ta dva imena i to smo se već dogovorili - ispričala je Goca Tržan za magazin "Glorija".

Ona je poznata kao neko ko otvoreno govori o problemima koje ima da zatrudni na prirodan način, te kaže da proces veštačke oplodnje i nemogućnost da imate dete nije sramota.

- Čekanje je pogubno, pogotovo kad uđete u neke godine. Tada je sve mnogo teže i problematičnije. Želim da i drugi shvate da u današnje vreme nije sramota suočiti se sa neplodnošću. Dosta toga nam ne ide naruku. Veliki broj žena ima problem sa supružnicima koji odbijaju da prihvate da su možda oni uzrok steriliteta, pa ih onda štede, pokušavaju sve same da završe, ali ovo je situacija u kojoj su obe strane potrebne. Jedini razlog izbog kojeg pričam o ovome kroz šta trenutno prolazim jeste poruka: ne gubite dragoceno vreme - ispričala je Goca Tržan i istakla da je njena prijateljica išla na vantelesnu oplodnju čak trinaest puta i da je najvažnija upornost.

Izvor: Blic.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.