JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati

Istraživanje je pokazalo da se žene najviše uzbude tokom predigre, a omiljena poza za postizanje orgazma je popularni klasični misionarac jer se tada osećaju najstrastvenije.

Seks tokom tuširanja

Svaki muškarac traži izgovor da vidi mokro žensko telo, posebno ako može da ga dodiruje. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nežno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanje će biti pojačano kad vidi kako vam odlično ide.

Oralni seks

Iako ovo i nije baš poza u užem smislu reči, svakako može da posluži svrsi. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudite oralnim seksom, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego. Osećaće se neodoljivo.

Napredna misionarska poza

Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može da vidi šta radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on osloni na dlanove pored vas. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica na muškarca će delovati vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govoriće više od hiljadu reči.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.