TREĆA SREĆA: Oženio se bivši muž Snežane Dakić

0

Bivši suprug Snežane Dakić, biznismen Vladimir Mikić, i njegova verenica Jovana Miljković stali su na ludi kamen i svoju trogodišnju vezu krunisali brakom.

Venčanje su planirali poslednjih nekoliko meseci, a u nedelju po podne, u prisutvu članova porodice i bliskih prijatelja, izgovorili su sudbonosno “da” u jednom beogradskom hotelu.

Kako Mikić nikada nije bio preterani ljubitelj medijske pažnje, tako se i ovoga puta potrudio da se sve odigra daleko od očiju javnosti.

Vladimir nije mario za novac kada je reč o venčanju. S obzirom na to da je ovo njegov treći brak, želeo je da mu treća sreća bude u svakom smislu – kaže izvor blizak Vladimiru i otkriva detalje venčanja.

Jovana i on su izabrali najskuplji paket koji hotel nudi mladencima za venčanje. Cena po osobi u okviru tog paketa iznosila je sedamdeset pet evra po osobi, a venčanju je prisutvovalo blizu dvesta zvanica, koje su uživale u luksuzno dekorisanoj balskoj sali, kao i u raznim đakonijama pripremljenim za tu priliku. Na svakom stolu je bio odštampan meni za sve goste, sala je bila dekorisana u belo, dok je mladenački sto bio postavljen u samom centru sale – otkriva izvor.

Kako su Vladimir i Jovana veliki ljubitelji pop zvezde Selin Dion, njihov prvi ples je bio upravo uz njenu pesmu.

Kada su se čuli prvi taktovi pesme „Power of love”, njih dvoje su izašli na podijum i zaplesali, a pomoću specijalnih mašina za dim puštena je gusta dimna zavesa, koja je stvorila neverovatan efekat prave bajke. Sve je bilo veličanstveno, baš kao u filmu – otkriva izvor i dodaje:

Kada je ples bio gotov, mladenci su zajedno sa gostima izašli na terasu, gde je bio priređen veliki vatromet, koji je trajao gotovo sat vremena – dodaje izvor.

Kada su novinari pozvali Vladimira da mu čestitaju na venčanju, on je bio i te kako raspoložen.

Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu puno da pričam, ali će ovoga puta zaista biti treća sreća – rekao je sa osmehom kada smo ga upitali da li je treći brak zauvek.

Na pitanje da li bi voleo da sa Jovanom dobije dete, Vladimir je sa osmehom rekao.

Naravno, radimo na tome.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.