SLOBINI RODITELJI SPREMAJU SVADBU! Anabela prokomentarisala Luninu udaju

- Još uvek ne bih da pričam o svadbi, ali kada bi mi rekla da hoće da se uda, naravno da bih je podržala i dozvolila joj. Pa ni ja nikoga nisam pitala kada sam se udavala. Očigledno je da je njihova priča morala da bude ispričana. Ona je suprotan primer i lepa priča u odnosu na sve naše propale i teške ljubavi - kaže Anabela Atijas i ističe da jedva čeka da njena ćerka izađe iz rialitija i da se ispričaju o svemu.

- Ne mogu još toliko da pričam unapred jer bih prvo volela kada izađu da popričam i sa njim i sa njom. Sve bi bilo drugačije da su u realnom svetu i da on može da priča sa svojom majkom, a Luna sa mnom.

Na pitanje šta bi bilo drugačije, kaže:

- Prvo, sigurna sam da bi ona prvo sačekala da Sloba reši to što ima da reši. Tamo su ih ponele emocije, zatvoren prostor i nisu previše razmišljali.

Luni u Zadruzi nije lako, nekoliko puta je doživljavala nervne slomove zbog ostalih zadrugara koji su je napadali zbog Slobe, ali i porodice, a Anabeli je zbog toga izuzetno teško.

- Naravno da mi je teško kada je vidim da se nervira, jer je sasvim jasno da je ona u ovu priču ušla celim srcem i iskreno. Ne mogu da razumem osobe koje nekome čine zlo, to mi je potpuno neshvatljivo. Mislim na Jelenu, ali i na sve druge koji se tako ponašaju. Ona je očigledno ušla sa zadatkom, ali ja to ne mogu da razumem - kaže Anabela Atijas.

Izvor: Blic
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.