ZBOG DETETA: Lukas i Sonja ponovo zajedno?!

Aleksandar i Sonja Vuksanović mesecima nisu komunicirali nakon što je u medije isplivala informacija da je Sonja varala Lukasa sa košarkašem Markom Jarićem.

Ipak, nakon višemesečnog medijskog prepucavanja, čak i zabrane prilaska koju je folker dobio nakon okršaja koji su imali u nekadašnjem zajedničkom stanu, očito su rešili da zakopaju ratnu sekiru zarad najboljeg interesa zajedničkog deteta.

Vuksanovići su zajedno viđeni na letu Beč - Beograd. Prva se na izlasku pojavila se Sonja, koja je sama vukla svoj kofer i užurbano se kretala ka parkingu, a nekoliko sekundi kasnije, Aca je izašao sa ćerkicom Viktorijom.

Na pitanje novinara otkud on i Sonja zajedno i da li to znači da su se pomirili, Lukas je nevešto pokušao da izbegne odgovor.

- Ma ne, ona je išla svojim avionom, a ja svojim sa ćerkom - rekao je Lukas, da bi potom objasnio u kakvom su sada odnosu on i Sonja.

- Nismo Sonja i ja ni u kakvoj ljubavi, već normalno komuniciramo zbog deteta - zaključio je folker, koji je potom uveo svoju mezimicu u automobil, vidno raspoložen. Pozdravio se sa prijateljima koje je sreo i ušao u automobil.

Dok je Lukas prividno otišao sa aerodroma, Sonja je i dalje bila na drugom izlazu sama sa prtljagom i razgovarala je telefonom. Potom je zaustavila prvi taksi i otišla.

Kako "Srpski telegraf" saznaje od izvora bliskog paru, Lukas i Sonja se već izvesno vreme viđaju i normalno komuniciraju.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.