fbpx

JELENA ROZGA O RASKIDU: Svaka greška je životna škola iz koje sam učila

Iako su odavali utisak srećnog para, čiju vezu nisu ugrožavale trzavice, odlučili su da se , nakon dve i po godine, raziđu. Pevačica je otkrila da li se kaje zbog svojih odluka i da li je za nove početke potrebna hrabrost.

- Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Pre sam bila tvrdogla, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspehe ponosnije slavim. Pre sam bila ishitrenija odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i šta mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vreme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu - bila je iskrena pevačica.

I nakon ljubavnog brodoloma pevačica ne gubi veru u ljubav.

- Svaki dan je novi početak, svaki dan je nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim - otkrila je i dodala:

- Čovek je u stanju da prepozna ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definišite, ljubav je jedina prava istina u istoriji ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvek stanovati.

Izvor: Story.hr/Kurir
Foto: Jelena Rozga/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.