ECCO prodavnica otvorena u Shopping centru Ušće – raj za ljubitelje udobne i moderne obuće

ECCO je vodeća svetska kompanija koja proizvodi izuzetno udobnu obuću za muškarce, žene i decu, sa tradicijom dugom 50 godina. Svaka ECCO cipela lagana je i fleksibilna, dizajnirana za maksimalnu slobodu kretanja. Proizvodi sjedinjuju visoko kvalitetne materijale sa skandinavskim stilom i izuzetnom udobnošću.

ECCO je jedan od retkih velikih proizvođača cipela na svetu, koji poseduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih štavionica, proizvodnje i maloprodaje.

Ove cipele su dizajnirane tako da prate stopalo, način na koji se pokreće i održava telo uspravnim.
Poznata voditeljka Marina Kotevski prva je probala obuću iz nove kolekcije i nije krila zadovoljstvo udobnošću i izgledom.

- Meni kao majci, ali i ženi koja radi i puno vremena provodi na poslu i sastancima znači da imam udobnu, ali i lepu obuću. Osim toga izuzetno vodim računa da moje dete nosi kvalitetnu obuću i zato uvek biram ECCO za svoju porodicu. Drago mi je da se i mom suprugu sviđaju sportske i elegantnije ECCO linije tako da brzo završavamo kupovinu za nas troje. Radujem se što je ECCO sada otvorio radnju u SC Ušće, koji inače često posećujemo, i što možemo priuštiti kvalitet koji izuzetno dugo traje. Ove zime biram ljubičaste nijanse obuće i ECCO rančeve koji su se vratili u modu - izjavila je Marina Kotevski na otvaranju ECCO prodavnice u Ušće Shopping centru.

ECCO ove jeseni i zime nudi božanstvenu obuću za žene i kožnu galanteriju, u bež, braon, ružičastim tonovima sve do bordo crvene. Bezvremenska silueta, kao što je ranac, ponovo je u sedištu mode. ECCO nudi širok izbor novčanika kao i torbi od vrhunskih materijala, jedinstvenog oblika i funkcije. Obuća za muškarce ispunjava sve ukuse – sportske, mladalačke, poslovne sa imperativom na udobnosti. U ECCO radnji naći ćete patike, elegantne cipele, sportske za izlazak, kao i zimske za hladne dane.

Sa posebnom pažnjom se kreira dečija obuća, posebno zimska. U ECCO UKIUK kids čizmicama deci će noge biti uvek suve i tople, bez obzira na sneg i minus, dok se sankaju. Čak i najmlađi razlikuju udobnu od neudobne obuće, zato se raduju kada počnu da nose ECCO.

ECCO prodavnice nalaze se i u Shopping centru Big Fashion, kao i na adresi Uzun Mirkova br. 5, u Beogradu.

*************************************************************
ECCO je jedan od vodećih svetskih brendova koji kombinuje stil i udobnost. Uspeh ECCO-a izgrađen je na proizvodima od kože vrhunskog kvaliteta. ECCO poseduje i upravlja svim aspektima proizvodnje. Proizvodi se prodaju u 88 zemalja, u više od 2.000 prodavnica i 14.000 prodajnih objekata. ECCO je u porodičnom vlasništvu, osnovan je u Danskoj 1963. godine i zapošljava više od 20.000 ljudi širom sveta. Više informacija na www.ecco.com

Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još