PETICE JOJ POSTALE MALE: Dara Bubamara želi najveće grudi na estradi!

Pevačica je pre tri godine uvećala grudi na jaku peticu, ali očigledno joj je i to postalo malo, pa će se u skorije vreme podvrgnuti estetskoj operaciji na jednoj privatnoj beogradskoj klinici i ugraditi dobru sedmicu.

- Pozvala je svog hirurga, koji je pokušao da je odgovori od te sulude ideje jer bi mogla da ima problem s kičmom zbog ogromnih grudi. Ali Dara želi da ima najveće grudi na estradi i ostala je pri odluci da što pre uradi operaciju. S obzirom na to da nastupa nekoliko dana u nedelji, čim joj se raščiste obaveze, otići će pod nož - otkriva izvor.

Mediji su pisali i da je Bubamara početkom godine uvećala i zadnjicu, a prethodno je kod hirurga ponela fotografiju svetske zvezde Dženifer Lopez kako bi joj uradio oblik njene guze. Pevačica se podvrgla takozvanom "brazilskom podizanju zadnjice", prilikom kojeg joj je u pozadinu upumpano njeno masno tkivo iz regije u kojoj je imala višak. Ona je svoju guzu uvećala bez obzira na to što je i pre intervencije imala čime da se pohvali kada je reč o pozadini.

Izvor: Kurir
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.