Nokia party

Besplatna žurka, šarena publika, malo komercijalnog house-a, ali i electra i progressiva, odličan prostor, ali i gužva na ulazu

Negde iza pola jedan gužva ispred ulaza. Veliki red se i ne pomera, a unutra je skoro prazno. Mogu da naslutim da je to zbog toga što je svako trebalo da izvadi svoj mobilni, i pokaže bar-kod koji je, u stvari, njegova ulaznica. 

Ovo je već ko zna koji put da se piše o „gužvi pred ulazom“, i možda je to nezaobilazna činjenica, ali očigledno da nešto treba konačno da se popravi u organizaciji, kako bi svima bilo bolje.

O prostoru (konačno na otvorenom - Teniski tereni na Kalemegdanu), osvetljenju, ozvučenju mogu da kažem da je - odlično. A za muziku, atmosferu i publiku da je onakva kako se i očekivalo.

Marshall Jefferson pušta komercijalne house hitove (od „kuma house muzike“ ipak se očekuje više), ali da je to njegov sada već standardni stil uverili smo se već dva puta na njegovim žurkama u Novom Sadu.

Pete Heller i Jimmy Van M nešto više electra i progressiva. Dok dečko pored mene viče „Opa, opa, ’ajmo svi u kolo!“, većina ostale publike „pozira“ ili pomalo đuska. Nema gužve (to smo pregrmeli na ulazu), a i piće nije bilo skupo.

Većih zamerki osim na gužvu ispred ulaza nema. Sve je onako kako se i očekivalo, što znači da je za sada prosečno, a da može mnogo, mnogo bolje. 

Sve fotografije sa ove žurke pogledajte u foto galeriji

Tekst: Nada Veljković
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još