MILICA DABOVIĆ OTVORILA DUŠU: Kidam se, plačem i vrištim, ali ne odustajem!

Naša reprrezentativka, koja uskoro treba da donese na svet dečaka, oglasila se na Instagramu porukom o svojim košarkaškim počecima i poručila svima koji vole sport i žele njime da se bave da ne odustaju.

Uz poruku je okačila i fotku sa mlađom sestrom Anom sa kojom je u tandemu osvojila veličansvenu olimpijsku bronzu u Riju 2016. godine.

- Razmišljam, zatvorila sam oči na par minuta i odlučila da počnem svoju priču. Odrasla sam, mislim da mnogo toga znam, a svesna sam koliko ne znam, i koliko toga još treba da naučim. Kao mala sam uvek želela da budem prva u svemu, nisam znala za poraze i najviše na svetu sam volela pobede, porodicu i loptu! Nisam znala koliko se zapravo samo iz poraza može naučiti i koliko te poraz tera na više (a tera te i da ga voliš). Pitate se čega više? Pa, reći ću vam, više rada, treninga, odricanja, suza, znoja, želje, borbe, više ciljeva, ljubavi, vremena, odlučnosti... Jedno što nikada nisam želela, a to je da odustanem jer i kada mi je bilo teško, preteško, znala sam da sam rođeni fajter, umela sam da se borim, da verujem, da dajem svoj maksimum, da kidam, da plačem, vrištim a i da se mučim i maltretiram ,da opstajem i da za sve postoji razlog i pravo vreme. Kada čitam vase porukice, zapitam se da li imate predstavu šta je život? To je jedna velika borba, jedan rat sa mnogo bitki u kojima moramo pobeđivati, a nikako odustajati! Zainatite se, kada trenirate bilo koji sport nema više nazad, samo napred  cilj, želja i volja. Nema ništa lepše, verujte mi. Terajte sebe na ostvarenje iz dana u dan, verujte da i vi možete biti jedan Nole, Teo, Đorđević, Stojaković, Danilović, Prtrović,Bogdanović, Žika, Prlainović, Čavić, Tipsarević, Zimonjić, Kralj, Mihailović, Mijatović, Grbić, Štefanek, Lekić, Šekarić, Ognjenović, Ivanović, Janković, Maksimović, Mandić, Tijana, Ana ili Milica, da i vi možete biti slavni, osvajati medalje, odlaziti na Evropska i Svetska prvenstva, verujte mi da do Olimpijsih igara nije teško doći samo ako je vaša vera dovoljno jaka. Nemojte da ja verujem više od vas!!! Možete se vraćati sa osmehom na licu, biti ponos vašim roditeljima i ponos cele Srbije. Ne postoji lepši osećaj od tog. Verujte mi, ja znam, ja sam osvajala, verovala i nikada nisam odustajala! Voli vas Mili! Nikad ne odustaj - napisala je između ostalog Milica, a mnogima je ovim jakim rečima naterala suze na oči.

Svaka čast, Milice, i samo napred!

Foto: Instagram/milicamrvica- Printscreen

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.