NISU BUJNE GRUDI: Muškarci otkrivaju sedam stvari koje ženu čine izuzetno seksepilnom

Muškarcima je često seksepilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete. Ovih sedam osobina ženu čine izuzetno seksepilnom.

Samouverenost

Psihički jaka žena, koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh privući će pažnju i žena i muškaraca.

Ambicioznost

Žene koje znaju tačno šta žele u životu i tim putem idu bez straha muškarcima su neodoljive.

Strast

Strastvena žena muškarca će izludeti jer, ako je strasna u svim aspektima života, takva je i u krevetu.

Ljubaznost

Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

Iskrenost

Iskrena žena ne menja sebe i svoje stavove zbog nekoga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sagovornika ili partnera, što je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

Otmenost

Radi se o dostojanstvu koje iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

Inteligencija

Ona muškarcu pokazuje da kraj sebe ima ženu sa kojom će uvek imati teme za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidi i o svemu da ponešto naučiti.

Nema ničeg goreg nego živeti s nekim ko ne pokazuje interes ni za šta, osim za, recimo, to kako da ode i vrati se s posla.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još