Sutra u Belexpocentru počinju ENTERtainment i Fashion Selection

U 18 časova je u okviru programske celine MegaCinema premijera filma "Roden" o vezi čuvenog francuskog vajara i njegove muze, takođe vajarke Kamile Klodel. U sredu i četvrtak u 18h biće prikazani filmovi "Muzej nevinosti" baziran na romanu nobelovca Orhana Pamuka i "Manifest" u kome Kejt Blanšet tumači 13 različitih karaktera.

Programska celina Fashion Selection počinje sutra u 20h revijom ekskluzivnih muških odela Gente predstavlja Four Hands Milano, koji će se predstaviti uz brendove Armani Jeans, Antony Morato i Wellensteyn, a nastavlja se u 21h revijama Nemanje Pantelića i Katarine Petrović.

U sredu, 25. oktobra u 17h na programu je revija DexyCo Kids, u 20h revije Beke Zečević i Opančareve kći, a u 21h revija učesnika konkursa za dizajnere Fashion Selectiona Jelene Dimitrijević, Slobodana Mitrovića, Ada Drndića i Kristine Bartuš.

Poslednji dan programa je četvrtak, 26. oktobar, kada će u 17h biti održana revija dečijeg brenda dizajnerke Nele Isaković Domino Kids. U 20h biti održane revije Marine Milovanović i posebno zanimljiva Atlas Designer's Contest na kojoj će se modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić, u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, takmičiti u primeni materijala za nameštaj u izradi modnih kolekcija.

Oktobarski Fashion Selection/ENTERtainment zatvoriće u četvrtak, 26. oktobra u 21h Bata Spasojević.

Pogledajte još