JOŠ SEDAM DANA DO IZVLAČENJA UŠĆE NAGRADNIH PUTOVANJA

Ne znaš gde da otputuješ na zimu? Zeliš nešto novo i egzotično, a nemaš vremena da istrazuješ nove destinacije? UŠĆE Shopping Center te vodi na sasvim HOT i COOL putovanja. Svi oni koji se u periodu do 30. oktobra odluče za kupovinu u UŠĆU mogu osvojitinagradno putovanje u Najrobiji u Keniji ili Laponiju u Finskoj. Pored glavnih nagrada, kupci mogu osvojiti i neku od nedeljnih nagrada, a to su boravak na Kopaoniku, Vrnjačkoj Banji ili na Zlatiboru.

U utorak, 24. oktobra na Centralnom trgu centra učesnike nagradne igre će animirati pop zvezda Sara JO, dok će na istom mestu u sredu, 25. oktobra sportski komentator Aleksandar Stojanovićna svoj prepoznatljiv način sa učesnicima komentarisati potencijalne sportske aktivnosti na ovim egzotičnim destinacijama.

Način prijave i ucestvovanja u UŠĆE nagradnoj igri je veoma jednostavan. Sve sto trebate da uradite je da u period od 02.10. do 30.10. ostvarite kupovinu u iznosu od najmanje 5000 dinara, sa najviše dva računa.
Donošenjem računa na obeleženo mesto u UŠĆE Shopping Center ostvarujete pravo da popunite cep-cep karticu koju ubacujete u obeleženu kutiju u holu. Time ste stekli pravo da učestvujete u izvlačenju glavnih ili neke od nedeljnih nagrada.

Izvlačenje glavnih nagrada je planirano za 30. oktobar, kada će dvoje srećnih dobitnika osvojiti odlazak na safari u Najrobiju u Keniji ili boravak u hotelu od leda u Laponiji u Finskoj.

HOT ili COOL? Mi smo izabrali, na tebe je red.

Foto: Promo

Pogledajte još