I TAKO VEĆ 11 GODINA! Jelena Rozga: Lekovi su prvo što uzmem kada se probudim

Naime, Jelena ima velike probleme sa štitnom žlezdom, zbog čega ne bi ni smela da se bavi ovim poslom.

- Mogu slobodno da kažem da su moj porok jedino ćevapi. Zapalim cigaretu tu i tamo, a alkohol zaista nikad nisam pila. Sebe mrzim svaki put kada zapalim cigaretu. Ne bi trebalo prvenstveno jer se bavim ovim poslom, a i zbog štitne žlezde, ali gušt mi je uz jutarnju kaficu - kaže Jelena i dodaje da se sada oseća dobro.

- Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osećam - ispričala je pevačica.

Inače, Jelena je tek pre dve godine progovorila o zdravstvenom problemi koji ima. Ona je pre 11 godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde. Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, tada odlučila da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.

- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je svojevremeno Jelena.

Jelena svako jutro počinje hormonskom terapijom, ali se sada na sve to navikla.

Izvor: Blic
Foto: Jelena Rozga / Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.