I TAKO VEĆ 11 GODINA! Jelena Rozga: Lekovi su prvo što uzmem kada se probudim

0

Hrvatska pevačica Jelena Rozga, odlučila je da sa publikom podeli zdravstvene probleme, zbog kojih je morala da promeni svoje životne navike.

Naime, Jelena ima velike probleme sa štitnom žlezdom, zbog čega ne bi ni smela da se bavi ovim poslom.

Mogu slobodno da kažem da su moj porok jedino ćevapi. Zapalim cigaretu tu i tamo, a alkohol zaista nikad nisam pila. Sebe mrzim svaki put kada zapalim cigaretu. Ne bi trebalo prvenstveno jer se bavim ovim poslom, a i zbog štitne žlezde, ali gušt mi je uz jutarnju kaficu – kaže Jelena i dodaje da se sada oseća dobro.

Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osećam – ispričala je pevačica.

Inače, Jelena je tek pre dve godine progovorila o zdravstvenom problemi koji ima. Ona je pre 11 godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde. Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, tada odlučila da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.

Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe “Magazin” i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza – ispričala je svojevremeno Jelena.

Jelena svako jutro počinje hormonskom terapijom, ali se sada na sve to navikla.

Izvor: Blic
Foto: Jelena Rozga / Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.