Big Blue potpisao sporazum sa Beogradskim maratonom

U narednom periodu naša najveća turistička agencija Big Blue i preduzeće koje se bavi organizacijom maratona u Beogradu, zajedno će raditi na dovođenju i zbrinjavanju maratonaca i gostiju koji tim povodom dolaze u naš glavni grad. Prethodne godine na 30. Beogradskom maratonu bilo je prisutno više od 3.500 stranih takmičara. Očekivanja su da će naredne biti i više, što kroz aspekt zbrinjavanja maratonaca od sada predstavlja brigu Big Blue-a.

Ugovor je potpisan uz podršku grada Beograda, Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Beograda kao i Beogradskog aerodroma. Potpisivanju ugovora pristustvovali su Andrija Mladenović, potpredsednik Skupštine grada Beograda, Raša Ristivojević, izvršni direktor Aerodroma "Nikola Tesla", Srđan Ćopić, zamenik direktora Aerodroma "Nikola Tesla", Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, zatim Vesna Raco, pomoćnik direktora Turističke organizacije Srbije kao i komercijalni direktor Big Blue agencije, Zoran Arsenović.

Sve ove organizacije biće deo projekta 31. Beogradskog maratona, aprila naredne godine, ali i prvog polumaratona koji je na programu decembra meseca 2017. Zainteresovani maratonci će moći na sajtu Beogradskog maratona i na sajtu Big Blue-a da pronađu sve potrebne informacije vezane za smeštaj, transfere i fakultativne izlete koji će biti organizovani za strane i domaće takmičare i goste.

Foto: Predrag Đurović/Promo

Pogledajte još