IVANINE PRIČE: U Vrnjačkoj Banji je uveliko sneg! (VIDEO)

Foto: Promo
0

Kada ne snima reportaže i ne putuje po svetu, TV novinarka i voditeljka Ivana Đorđević odmara u Srbiji. Godinama je verna jednom mestu – Vrnjačkoj Banji.

I to sve zbog najvećeg spa centra u čitavom regionu. Kada se ne brčka u bazenu, uživa u velnesu jednog od najpopularnijih hotela u Banji, a atrakcija je odnedavno i ledena pećina.

Mnogo rada zahteva i mnogo kvalitetnog odmora. Snimanja umeju da budu naporna koliko god da volite svoj posao, tako da moje zdravlje i moj mentalni mir zaslužuju samo najbolje. Kada brinem o sebi, veliki sam hedonista. Volim i saunu, jako mi prija i slana soba i masaže leđa i stopala. Ove godine sam u Solarisu otkrila sam ledenu pećinu i mogu vam reći mnogo je dobra stvar. Imat sneg i kada je napolju 40 stepeni. To sam jedino videla, pre Vrnjačke Banje, u Turskoj. Kada pričamo o kvalitetu usluge, uvek se obradujem kada vidim da idemo u korak sa svetom, a naš turizam je nešto što će se tek pokazati kao ozbiljna privredna grana – iskrena je voditeljka koju poznajemo po ekskluzivnim gostima u živim emisijama, ali i brojnim reportažama koje donosi iz svih delova sveta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.