Za sredu, 10. mart 2010.

BEOGRAD, 10. marta 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno poslovnom forumu na Kopaoniku, prevari u TV igrama i političkim temama.

ALO - Pod naslovom "Besplatni udžbenici moraće da se plate!!!", o dopisu Ministarstva prosvete da će roditelji prvaka morati plate oštećene udžbenike. "Čeda ćirilicom dobio izbore", o tome da su plakate Liberalno-demokratske partije (LDP) pred izbore u Negotivnu prvi put pisane ćirilicom.

BLIC - O opasnostima sa interneta u tekstu "Pedofil vreba devojčice na Fejsbuku". O "Biznis forumu 2010" na Kopaoniku u tekstu "Teško da ćemo izaći iz krize ove godini". O slučaju Šarić u tekstu "Direktor Šarićeve firme radio u Narodnoj banci".

VEČERNJE NOVOSTI - "Sto kvadrata za samo 60 evra", o dugovanjima ambasada za rentiranje. "Teško do manje Vlade", za list govori potpredsednica G17 plus Suzana Grubješić. O izjavi vođe osumnjičene grupe za zloupotrebu u nagradnim igrama "Umreženi u prevari".

DANAS - O skupu na Kopaoniku pod naslovom "Vladina suprostavljena ekonomska viđenja". "Srbija da se ugleda na primer dve Nemačke", za list govori britanski ambasador Stiven Vordsvort. "U TV igrama ukrali oko tri miliona evra", o SMS prevarama.

KURIR - Pod naslovom "Dali decu ocu makrou!", o deci vraćenoj iz hraniteljske porodice ocu koji je ubro uhapšen zbog trgovine ljudima. "Kako je Vuk hipnotisao Čedu", o TV duelu ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića i Čedomira Jovanovića.

POLITIKA - O "Biznis forumu 2010" na Kopaoniku u tekstu "Šta je naša politika". O učesnicima budućeg sastanka o zapadnom Balkanu na Brdu kod Kranja pod naslovom "Rat nerava oko Brda kod Kranja". O novom zakonu o lukama u tekstu "Novi zakon o lukama mrsi konce postojećim vlasnicima".

PRES - O prevari u TV igrama u tekstu "Sve o SMS pljački veka". Bivši premijer Zoran Živković priznaje "Imam novu kuću u Nišu, stan u Beogradu, džip od 56.000 evra..." Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić najavljuje "Srbiji preti opasan, grčki scenario".

PRIVREDNI PREGLED - "Izlazak iz krize još nepoznanica", o poruci sa skupa na Kopaoniku. "MAT: Ne treba odmrzavati plate i penzije", piše list.

Pogledajte još