KARAMBOL U KNEZ MIHAILOVOJ: Vozač namerno uleteo u pešačku zonu, povređena devojka vraćena u Urgentni!

Prema potvrdama iz Hitne pomoći dve osobe su povređene, i pukom je srećom izbegnuta tragedija. Reč je o vozaču "forda karavan" i radnici obližnjeg lokala, kojoj je automobil prešao preko noge.

Ona je operisana u Urgentnom centru, ali je morala da se vrati u lokal, kako bi dala izjavu, da bi je potom opet odvezli u Urgentni.

- Muškarac je izgubio kontrolu nad volanom, i udario u devojku (21) koja se u tom trenutku našla na ulici, a povređen je i sam vozač (30). Oboje su prevezeni u Urgentni centar - rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Kako saznajemo, mladić je bio u vidno alkoholisanom stanju i izmereno mu je 1,30 promila alkohola u krvi. Nakon dijagnostike, u Urgentnom centru pušten je kući, jer je utvrđeno da nema težih povreda.

Međutim, nezvanično saznajemo da je vozač namerno ušao u pešačku zonu i krenuo da gazi sve pred sobom. Automobil je u Knez Mihailovu uleteo iz Zmaj Jovine ulice, a zatim napravio polukružno kretanje i udario u stub, što ga je zaustavilo.

Očevici su izjavili da je vozač "forda" bio prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.

- Čula se strašna buka, probudila me je iz sna. Kada sam dotrčala do prozora videla sam automobil koji velikom brzinom juri, pravi polukrug u Knezu i onda se zakucao u kafić. Bilo je strašno - kaže stanarka zgrade pored.

Kako javlja reporterka "Blica", mladić koji je počinio ovo delo, nije poznat komšiluku i ne znaju da li je radio u nekom od obližnjih restorana.

Vozač je uništio i tri bašte kafića i šteta je velika.

Policija i dalje vrši uviđaj, a istraga će pokazati zašto je došlo do ovog incidenta.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još