BOJAN MAROVIĆ SE POTPUNO PROMENIO: Pevač progovorio o učešću u rijalitiju

- Ja sam neko ko ne pristaje na kompromise, pa tako nisam prešao crtu pop muzike, bez obzira što u našoj zemlji postoji vrlo mali prostor za bavljenje pop muzikom. U poslednje vreme preovladava neka moderna muzika, koja vuče na narodnjake, ali nije klasičan narodnjak. Muzika sa kojom ja nisam flertovao i trudim se svim silama da ostanem veran početničkom pravcu - priznaje Marović.

Pored toga, Marović je jedan od retkih koji nije pristao na učešće u rijaliti programima, iako su ponude stizale sa svih strana.

- Bilo je zaista poziva i moram priznati dobrih ponuda, ali ja ne vidim sebe ni u jednom rijalitiju. Ne zato što mislim da sam ja neko i nešto, nego što mislim da se ne bih snašao u takvom formatu, pa bi meni to više bila antireklama, nego reklama - tvrdi Marović.

Momenti #focus #dalibordodic #bojanmarovic #trening #gym #training #friends

A post shared by Bojan Marovic Official (@bojanmarovicofficial) on

Ovaj zavodnik, za kojim žene godinama unazad lude, u jednom trenutku je nabacio priličan broj kilograma sa kojim se uspeo izboriti, a na koji način, najbolje se vidi na fotografijama.

Pored redukovanog režima ishrane, Marović je svakodnevno vežbao, a kako bi povratio prvobitan izgled, poznati pevač je angažovao reprezentativca Srbije u bodi bildingu Dalibora Dodića, kod kog je svaki dan išao u teretanu!

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/bojanmarovicofficial

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.