KIM KATRAL: Zbog "Seks i grada" nisam imala decu, a devojke mi nikada nisu bile prijateljice!

- Imala sam 40 godina kad sam počela da snimam seriju. Moj tadašnji muž i ja smo želeli dete. Planirali smo veštačku oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati dnevno. Moj radni dan bi počeo pre pet ujutru, a završio oko dva sledeće noći. I shvatila sam da ne mogu da se posvetim procedurama veštačke oplodnje jer tome moraš da se posvetiš ako želiš da uspe. Tada sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dete, nikad - rekla je Katral.

Kim je imala materinski instinkt, ali je odlučila da ga usmeri na to da pomaže i mentorira mlade glumice. Ali, sa svojim kolegicama iz "Seksa i grada" nikad nije bila prisna.

- Nismo bile prijateljice, bile smo koleginice. Na neki način to je i zdrav odnos, odvojile smo privatan i poslovan odnos. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale otkad smo završile snimanje serije, osim kad smo radile filmove - rekla je Kim.

Poslednji put se videla sa Sarom Džesikom Parker (52), Sintijom Nikson (51) i Kristin Dejvis (52) pre nekoliko godina.

A post shared by @sexandthecity__ on

Ekipa iz "Seksa i grada" prvo je optužila Kim da je svojim zahtevima zavlačila početak snimanja trećeg filma, ali ona je kasnije izjavila da to nije istina jer je odmah rekla da ne želi više nikad da glumi Samantu Džouns.

- Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, osnažavajuća odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vreme je.

Izvor: Prva
Foto: Instagram/kimcattrall

Pogledajte još