STEVAN ANĐELKOVIĆ ISKRENO O POROCIMA: Džej me je dosta čuvao!

Pevač Stevan Anđelković, koji publiku oduševljava iz epizode u epizodu šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, istovremeno sprema novi album, ali i svadbu sa verenicom Natašom. Iako ima 29 godina, uveliko je spreman da postane otac.

- Sada su se granice pomerile, nekada su se momci ženili sa 23 godine, danas čekaju četrdesetu, što je pogrešno. Naša zemlja je takva kakva je i mladi razmišljaju da treba prvo da se skuće, da žena i dete sutra ne trpe, ali ne treba tako razmišljati, jer ako si vredan uvek ćeš naći nešto da radiš - rekao je Stevani dodao:

- Mi svadbu još uvek ne planiramo, ali biće sledeće godine na proleće. Ja se tu verovatno neću mešati jer me ne zanima. Nisam u fazonu svadbe od 500 ljudi, ali neke kolege su se same pozvale još kada sam se verio pa možda i bude toliko svatova.

Ipak, budući da je svoju karijeru počeo sa samo 15 godina, Stevan Anđelković se našao pred mnogobrjnim iskušenjima, a nedavno je otkrio i detalje iz svoje prošlosti.

- Odrastao sam na estradi i to je bio veliki stres za mene i porodicu. Jeste to bio lep period mog života, puno sam putovao, postao sam popularan, saletali su me ljudi, potpisiovao sam autograme sa 15 godina i sve to preti da te odvede na pogrešnu stranu i da se odaš porocima. Ja sam iz jedne fine porodice, lepo sam vaspitan i to što sam se do sada iskvario dobro je jer da sam bio kvaran kada sam krenuo, ko zna šta bi bilo sa mnom. Oko mene su bili normalni ljudi svesni da sam mlađi pa su brinuli o meni - kaže Stevan u intervjuu za "Blic Puls".

Međutim, među njegovim kolegama jedan je imao presudnu ulogu.

- Džej Ramadanovski me je dosta čuvao kao klinca koji je tek počinjao. To je valjda radio zato što kada je on postao svestan svega što je njega sustiglo, nije hteo da pođem tim putem. Hteo je da me sačuva, jer sam mu bio drag.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/stevanandjelkovic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.