fbpx

PREDOMISLILA SE: Nataša Bekvalac odustala od porođaja u Beču

Naime, Bekvalčeva je u dogovoru sa suprugom Lukom Lazukićem rešila da bi najbolje bilo da se porodi u Beogradu u državnoj bolnici jer ne želi da stvara dodatne komplikacije stalnim putovanjem na kontrole u glavni grad Austrije.

- Luka je odmah podržao ovu Natašinu odluku i nije pravio problem. Njih dvoje se veoma lepo slažu i dogovaraju o svemu, tako da je nakon Natine odluke da njihovu ćerkicu rodi u Beogradu bio saglasan sa tim - rekao je izvor za "Alo!".

- Nataša se odlično oseća, nema mučninu i lepo podnosi trudnoću. Nije od onih trudnica koje po ceo dan leže kod kuće i izvoljevaju, već je veoma aktivna. Svakodnevno šeta sa Lukom, posećuju prijatelje i skoro svakog jutra odvozi ćerku Hanu u školu. Ipak, odluku da se porodi u Beogradu, a ne u Beču, donela je nakon dugog razmišljanja. Kako bi povremeno morala da odlazi na kontrole u Austriju, što bi podrazumevalo da putuje avionom ili eventualno da ide automobilom, ona nije želela da sebi stvara dodatne komplikacije - istakao je izvor i otkrio:

- Nataša ima veliko poverenje u naše lekare iz Narodnog fronta, gde je rodila ćerkicu Hanu. Kako je devojčica na porođaju imala skoro četiri kilograma, Natu su lekari porodili carskim rezom. Ovog puta želi prirodan porođaj, ukoliko beba ne bude preterano velika. Poznato je da je Nataša veliki borac, pa je svom suprugu Luki otkrila da bi volela da ovog puta na svet devojčicu donese prirodnim putem. Iako mnogi njeni prijatelji i članovi porodice smatraju da je to ludost, s obzirom na to da danas ima toliko drugih opcija za porođaj, Nata je odlučna da to bude prirodan porođaj.

Izvor: Mondo/Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.