VIŠE NEGO ŠTO ŽELITE: Šta boja odeće otkriva o vama?

Boja odeće i modnih dodataka koje nosimo šalje drugima poruku o našem karakteru, raspoloženju i ponašanju više nego što bismo želeli.

Crna

Ukoliko često nosite crnu odeću želite da ostavite utisak teško pristupačne osobe. Neretko ovu boju odeće nose i osobe koje nešto kriju i koje se osećaju veoma usamljeno. Dakle, crna nije samo bolja koja prekriva višak kilograma, već skriva mnogo toga u vašem srcu što ne želite da pokažete drugima.

Crvena

Osobe koje potenciraju crvene odevne predmete žele da pokažu da pucaju od samopouzdanja. Oni su strastveni i žele svima da daju do znanja da neće dozvoliti da im neko stane na žulj.

Zelena

Zelena boja, pogotovo tamnije nijanse, odaje utisak moći i bogatstva. Stilisti kažu da mnogi ne znaju ni da "iznesu" ovu boju, jer zahteva stav i samouverenost.

Roze

Roze odeću nose osobe koje su otvorene prema svima i veoma nežne. Takođe, roze je odabir onih koji žele da im se neko približi.

Plava

Odeću u plavim tonovima uglavnom nose osobe koje zovemo "bensedin". Te osobe su obično veoma mirne i staložene i uvek se trude da umire sve ljude oko njih koji su živčani.

Izvor: Alo!
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.