KAJA PRED RAZVODOM: Uhvaćena sa Lukasom u njegovim kolima pred zoru!

Anonimni momci su fotografisali Lukasa i Katarinu Kaju Ostojić zajedno, a fotke su želeli da prodaju jednom nedeljniku.

Pevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, prenosi "Star".

Naime, pop zvezda već mesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije video zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

- Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović... Tačno je da je ona tokom cele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smejali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica - kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

- Posle nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negde zajedno, to niko ne zna - kaže izvor.

Lukas nije želeo da komentariše ovaj susret, a Kaja je izjavila da su samo drugovi.

- Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca posle odvezao do mog stana u Zemunu, a gde je on posle otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne sme da me poveze do kuće, ne razumem šta je tu strašno? - pravdala se pevačica.


Izvor: Alo/Star/Blic puls
Foto: Instagram/kaya_ostojic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.