PROLAZI KROZ TEŠKU FAZU: Ana u depresiji zbog razvoda? (FOTO)

Veliku pažnju javnosti privukla je vest da se popularni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razvode, i to samo tri meseca nakon što se pevačica porodila.

Kontroverzni par ne želi da se oglašava u medijima povodom spekulacija da se rastaje, već svako vodi svoju brigu. Rasta je posvećen svojim nastupima u inostranstvu, pa je tako otputovao za Švedsku, gde ima zakazane tezge, ne želeći da odgovara na pitanja novinara, a Ana brine o ćerkici Tari, u čemu joj veliku pomoć pruža majka Miljana, kao i žena koju je angažovala da joj čuva bebu.

Paparaci su uslikali pevačicinu dadilju kako kišno jutro provodi na terasi uspavljujući malu Taru, koja se nalazi u kolicima, dok pevačica ne izlazi iz kuće. Pored dadilje, veliku pomoć ima i od majke Miljane.

- Miljana ne želi da se meša u bračni život svoje ćerke, pa samim tim nije želela ništa da komentariše za javnost - kaže izvor blizak pevačici.

- Ana se trudi da što manje izlazi iz kuće, jer joj nije prijatno da se susretne sa fotografima koji je svakodnevno čekaju ispred zgrade, i nada se da će se uskoro sve stišati. Trebalo bi da se ovih dana nađe sa advokatom povodom cele situacije. Dadilja i kućna pomoćnica takođe vode računa o svemu, a Ani je potreban mir kako bi se malo oporavila i razmislila o sledećem koraku - otkriva izvor.

Podsećanja radi, Rasta je navodno potpuno zapostavio svoju suprugu i ćerkicu, a u poslednje vreme mu je bilo najvažnije da izađe u provod sa prijateljima.

Izvor: Pink
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još