KIJA KOCKAR: Moj novi dečko i ja gledamo mog muža i smejemo se!

- Život mi se mnogo promenio za dva meseca. Eto, nemam više muža, zaljubila sam se u novog čoveka i javnost me zna silom prilike. Sloba je sve svesno uradio. Andrija i ja ponekad gledamo Zadrugu i smejemo se. Sad mi je sve totalno nebitno. Malo me sramota, ne zbog toga što je on učinio, već zbog njegovog ponašanja i rečnika. Nije bio takav. Zatečena sam kako se ponaša. Ne stidim se što sam bila sa njim, on je još uvek moj zakonski muž i ima moju punu podršku. Ne mislim ništa ružno o njemu, uvek mogu da mu pružim ruku - priča Kija i priznaje da se osećala poniženo što ju je muž prevario.

- Dogodilo mi se ono što nijedna žena ne želi, i to javno. Proživela sam ozbiljan pakao. Smetalo mi je kada mi kažu "Jadna ti". Pa bar da sam ga prevarila s 30 momaka. Eto, sad kažu da će on meni da se vrati, ali niko ne pita da li ja to želim. Ne želim ništa ružno da kažem o njemu. On je pričao i o našem seksualnom životu, jer to voli, ali ja nisam takva.

Kija se pomirila sa dečkom sa kojim je bila pre šest godina. U pitanju je Andrija Lazović iz Budve, a njih dvoje su poslednjih dana nerazdvojni.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još