ANA OSTAVILA RASTU: Šta će joj ostati posle kraha braka?

Pevačica Ana Nikolić i dalje je odlučna da se razvede od Stefana Đurića Raste. Ona sa svojim advokatom Borivojem Borovićem sastavlja zahtev za pazvod braka, a kako "Blic" saznaje, u ovom slučaju do raspodele imovine neće doći.

- Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda delila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živeli u pevačicinom stanu koji je ona kupila pre nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti - kaže nam izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Anina i Rastina ćerka je veoma mala te nije svesna šta se događa između njenih roditelja.

- Tara je trenutno s Anom i s Aninom mamom Miljanom. Dete je baš malo, nema ni godinu dana i zaista nije svesna šta se dešava između njenih roditelja. Ana i Rasta nisu razgovarali o starateljstvu nad ćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dete raste sa mamom, ali da je tata posećuje kada god to poželi. O visini alimentacije je još rano pričati, jer Ana tek sastavlja zahtev za razvod braka sa svojim advokatom - dodaje naš izvor blizak ovom paru.

Nijedno od supružnika nije komentarisalo za medije razloge rastanaka. Jedina koja se oglasila bila je Anina mama Miljana, koja je burno reagovala na naša pitanja o braku njene ćerke.

- Ne želim uopšte da učestvujem u tim glupostima - rekla je u jednom dahu Miljana Nikolić pre nego što je spustila slušalicu.

Venice ☕🍰🍼 Love my hubby! ❤

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Inače, Ana i Rasta imali su, izgleda, mnogo nesuglasica tokom braka, a skandalima su punili naslovne strane. Pre godinu dana pojavila se priča da je između njih došlo do fizičkog obračuna, ali su oboje to kasnije demantovali. U julu prošle godine Rasta je sa četvoricom momaka pretukao voditelja i vlasnika marketinške agencije Slobodana - Loku Nešovića. Rasta se razmeće i uživanjem u marihuani, pa tako često na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je konzumira.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pogledajte još