TUGU UTOPIO U ALKOHOLU: Boris Novković se razvodi treći put, nakon četiri meseca braka!

Boris Novković (49) ove godine je sa Ines Katić (31) podneo sporazumni zahtev za razvod braka, nakon osam meseci braka. Tri meseca kasnije muzičar je već bio u ljubavnoj vezi s "atraktivnom Zagrepčankom".

Pevač je bio uveren da je "konačno pronašao onu pravu", ali i toj je ljubavnoj idili nakon četiri meseca došao kraj.

Utučeni Boris ljubavne boli je lečio u društvu prijatelja na šanku zagrebačkoga kafića. Te noći prijateljima je priznao da je raskinuo s devojkom. Oni su mislili da će ljubavnici izgladiti trzavice, ali Novković im je priznao da je njegova romansa definitivno završena.

Da se razvodi treći put, od Ines Katić, dalo se naslutiti četiri i po meseca nakon njihove svadbe, koja je bila na Pagu prošlog leta pod kišobranima.

Tad je fanovima poručio:

- Ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovno dati celog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti, peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav zauvek! I nema drugog komentara - napisao je Novković.

Me myself and I, 14.10.2017.

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on


Dok je bio u ljubavi s Ines, rekao je da “se oseća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom”. Novkovićev prvi brak bio je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a trajao je pet godina. Nakon toga devet godina bio je u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina. Potom se zaljubio u slikarku Ivu Višošević (38), zbog koje je pukao drugi brak. S Ivom je prekinuo nakon tri godine. Nekoliko meseci upoznao je Ines. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr

Pogledajte još