TAJNA SVADBA: Milica Dabović će stati na ludi kamen pre porođaja!

Milica Dabović, proslavljena košarkašica, čiji je život u poslednjih godinu dana pod budnim okom javnosti, kako zbog fizičkog nasilja koje je nad njom vršio njen bivši dečko u februaru ove godine, tako i zbog iznenadne vesti da je u drugom stanju, odlučila je da se narednog vikenda uda za svog partnera Vuka Rothena.

Iako je ranije izjavljivala da ne planira da se udaje, te da Vukova i njena veza nije kao sve ostale, košarkašica se raduje predstojećem venčanju, a u svemu joj pomaže sestra Ana:

Ana trenutno ima pauzu od treninga i utakmica pa je to iskoristila da bi pomogla sestri oko organizacije venčanja. Milica je imala želju da sve bude orgnaizovano u tajnosti, a umesto klasične venčanice, odabrala je svedenu haljinu. Tokom nedelje u Srbiju će doći Vuk koji će sve vreme biti uz nju, kako bi sve prošlo besprekorno - otkrio je izvor.

Kako se navodi, oni će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da" tokom vikenda, u Beogradu, prvo u opštini, a zatim u jednom prestoničkom lokalu, a njena želja je da sve bude kao iz bajke. Ipak, venčanicu neće nositi:

Na veselju će se naći oko šezdesetak prijatelja i članova porodice koje je Dabovićka počela da poziva na svoje venčanje. Restoran će biti ukrašen baš onako kako Milica želi, u svetlim nijansama, dok je za kumu izabrala blisku drugaricu sa kojom je nerazdvojna. Jako je srećna što će se venčati.

Izvor: Pink/Blic
Foto: milicamrvica/Instagram

Pogledajte još