KAN URGANDŽIOGLU: Žene vole loše momke

Turska TV zvezda Kan Urgandžioglu (36), i glavni negativac u hit seriji "Beskrajna ljubav" koja se prikazuje na TV Pink, to je osetio i na sopstvenoj koži.

- Emir je učinio da zavolim i bolje razumem loše momke u melodramama. Oni su beskrajno polje psiholoških zamki, skrivenih kutaka i mehanizama koje takve ličnosti za svakog glumca čine pravom poslasticom - poručuje atraktivni Turčin, priznajući da nema uloge koja ne menja onog ko je tumači.

- Ja nisam Emir, ali posle iskustva koje sam sa njim proživeo u "Beskrajnoj ljubavi", više nikada neću biti onaj isti Kan. Ta savršena kombinacija čistog zla i genijalne manipulativnosti, zatočenih u umu muškarca koji se bori između onog što jeste i onog što bi mogao biti, ne može a da ne utiče na vas. Zlo je odličan učitelj kad ste mudar učenik - iskren je Kan.

Mada u ljubavnom životu, kako kaže, nema većih problema, Emir mu je takođe pružio i novi pogled na psihologiju žena.

- One vole takve muškarce. Problematične. One koji im pružaju otpor. Čini mi se da žene ljubav posmatraju kao borbu u kojoj moraju da pobede i potčine svog partnera. Ali ne žele da se on odmah preda. Pobeda ne sme biti laka - smatra glumac, i tvrdi kako su loši momci uvek na boljem glasu.

- Uprkos tome što je negativac, mogao bih da se kladim na to da se pola pripadnica lepšeg pola koje prate našu seriju svake večeri potajno nada da će se Emir promeniti i prihvatiti svoju dobru stranu. A pola od njih je sigurno da bi baš one mogle da ga promene! To je ženska filozofija - voli muškarca da bi ga spasla od njega samog - tvrdi Urgandžioglu, za koga inače važi uverenje da je slika i prilika baš takvog momka.

- Nisam loš, samo se držim na distanci. Takvom imidžu verovatno je doprinelo to što sam pomalo hladan u odnosima, kratak i direktan u odgovorima, a i to što obožavam kožne jakne, pa odajem utisak "pobesnelog Maksa". Ipak, privatno sam sasvim opušten i miran momak, čiji je najveći greh što smatra da ima pravo na privatnost. Žene, zadovoljan sam sobom. Molim vas - ne menjajte me.

Da nije postao glumac, crnokosi mladić poručuje da bi se bavio nekim poslom u vezi s kinematografijom. Obožava Džonija Depa, njegov način biranja uloga, odevanja i predstavljanja u javnosti. Za glumačkog idola smatra i Filipa Simora Hofmana. Mada je dosad nanizao veliki broj uloga u sapunicama, Kan i dalje mašta o roli koja će mu obeležiti karijeru.

Izvor: Novosti
Foto: kaanurgancioglu/Instagram

Pogledajte još