Kaliopi fanovima sprema još jedan koncert na Kolarcu

- Presrećna sam što ću dva puta zaredom nastupati na Kolarcu. Meni je beogradska publika ovim odala veliko priznanje. Beograde, hvala! - izjavila je Kaliopi najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu koja će 25. ( rasprodat koncert ) i 26. novembra održati akustične koncerte na Kolarcu.

Kolarac je zato i izabran kao intimni prostor koji je idealan za ovakvu vrstu koncerata. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj.

- Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače. Jedva čekam 25. i 26. novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj „Kofer Ljubavi“ će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad... Beograde, čekaj me i hvala što ćemo se družiti dva dana - izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ovo će svakakako biti ekskluziva za njene fanove, kao i sve sladokusce dobrog zvuka.

Dođite da uživate u divnom vokalu i da čujete hitove "Rođeni", "Crno i belo", "Kofer ljubavi", "Vučica", Mrvica i druge u novom ruhu.

Foto: Kristijan Teodorov/Promo

Pogledajte još