Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godina od prve svirke

Bitefartcafe ovog vikenda poziva ekipu na rođendansku žurku i to takozvanog najslađeg rođendana, šesnaestog po redu. Kultni beogradski klub je pre samo mesec dana započeo sedamnaestu sezonu živih svirki i žurki koje isto toliko dugo važe za najbolji provod u gradu, ali i najkvalitetniji provod, kada su bendovi, opuštenost, ples, zvuk, ventilacija i usluga u pitanju. Za sebe kažu da su klub u “kome se stvarno đuska”, a dugogodišnji gosti to i potvrđuju.

Slavlje počinje u petak 10. novembra, kada će nastupiti novosadska atrakcija, Gift. Ultimativna zabava uz njihov jedinstveni performans i set listu koja broji najveće hitove Depeche Mode, David Bowie, Pulp, Placebo, Cure, Joy Division, Blur i mnoge druge, uz šljokice, opijajući ples, čekaju odvažne koji su spremni da se prepuste strastima i budu deo glam zabave. Vikend provod nastavlja Makao, bend koji svira house bolje nego što ga didžejevi puštaju.

U Bitefartcafeu nastupaju otprilike isto koliko klub postoji, uvek sa osveženim, aktuelnim repertoarom i energijom koju prenose na publiku. Iz Bitefartcafe-a najavljuju iznenađenja i poklone, kao zahvalnost dugogodišnjim gostima, ali i onim novim koji tek otkrivaju klub u kome su oni koji ne igraju ugrožena vrsta.

Više informacija pronađite na FB EVENTU.

Pogledajte još