Stevanović obećao bolje izdanje Partizana

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da će ekipa u nedelju protiv kulskog Hajduka pokušati da prikaže kvalitetnu igru i da se vrati u pobednički ritam.

"Hajduk će, posle dva poraza, vrebati svoju priliku u Kuli. I mi smo rešeni da u ovom meču napravimo nešto više i vratimo veru, kao što je bilo u Čačku protiv Borca", rekao je na konferenciji za novinare Stevanović, čija ekipa je u prošlom kolu kod kuće odigrala bez bodova protiv Javora.

Strateg crno-belih kazao je da očekuje tešku utakmicu, pošto je Hajduk ekipa koja vrlo retko gubi na svom terenu.

"Hajduk je izuzetno kvalitetna ekipa, pogotovo igraju dobro kod kuće. Gledao sam ih u prethodna dva kola protiv Vojvodine i Čukaričkog. Hajduk ima svoj stil igre i ne menjaju ga već godinama", kazao je on.

Stevanović je dodao da očekuje i u Kuli očekuje veliku podršku navijača.

"Između navijača i košarkaša našeg kluba postoji razmena energije... To je ta ljubav koju i mi želimo. Znam da moramo da je zaslužimo i na dobrom smo putu da to učinimo", zaključio je Stevanović.

On je dodao da će u kombinaciji za tim u nedelju biti i igrač sredine terena Radosav Petrović, koji je u prošlom kolu pauzirao zbog žutih kartona.

Ekipa Partizana sutra će otputovati u Novi Sad, gde će prespavati i na dan utakmice otići u Kulu.

Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Jelen Super lige sa 41 bodom, pet manje od Crvene zvezde.

Utakmica 18. kola Jelen Super lige između Hajduka i Partizana igra se u nedelju od 14 sati u Kuli.

Pogledajte još