PROGOVORIO ĆAZIM OSMANI: Otkrio istinu o druženju sa Teodorom i poslao poruku njenim očajnim roditeljima

Cela priča potresla je njene roditelje koji ne žele da prihvate da je to istina, a Ćazim se konačno oglasio i otkrio sve.

Naime, Teodora je tokom leta dva meseca provela u Poreču, upravo kod Ćazima u stanu, a on je objasnio šta se tom prilikom dogodilo.

- Ja ne pratim rijalitije, ali toliko čujem od prijatelja da me pominju. Ne znam šta da kažem tu da bi bilo lakše Teodorinim roditeljima - počeo je Ćazim, a onda je Teodorinim roditeljima uputio jasnu poruku.

- Oni bi trebalo svoju ćerku da pitaju, a ne mene preko vas - direktan je bio Ćazim.

- Ja se sa Teodorom znam, to je istina. Sarađivali smo i lepo smo ze družili. Želim joj da postane popularna kad već zna da peva i nadam se da ćete je i vi podržavati - priča Osmani.

Kada je u pitanju Teodorino uživanje na njegovoj jahti, Ćazim nije negirao da je Džehverovićeva bila na njoj, ali na pitanje šta se dešavalo na njegovom brodu nije želeo da detaljiše.

- Ja stvarno ne znam ko šta priča... Sad ne mogu ništa više o tome, slobodno stavite tačku zauvek.

Međutim, na direktno pitanje da li je između njega i Teodore bilo nešto više od prijateljstva, Ćazim je kulturno odgovorio:

- Smatram da takva pitanja nisu pristojna. To je sve od mene - ljubazno je odgovorio Osmani.

Podsetimo, Teodora je u više navrata u Zadruzi rekla kako je kod Osmanija u Poreču, u čijoj je diskoteci pevala, bila isključivo poslovno, da je tu snimala spotove, te da mu se i danas obraća na "vi".

Izvor: Kurir.rs/Telegraf
Foto: Cazim Felix Osmani/Facebook

Pogledajte još