REKAO MU DA JE TO NORMALNO: Čarli Šin optužen da je silovao 13-godišnje dete

Naime, Čarlijev prijatelj otkrio je nedavno da je tada 19-godišnji popularni Šin tokom snimanja filma "Lucas" 1986. godine prisilio na seks šest godina mlađeg kolegu Korija Hejma, koji je od prevelike količine droge preminuo 2010. godine.

Kori je imao 13 godina kada mu je Čarli rekao da je "to sasvim normalno".

- Rekao mi je da ga je Šin tada silovao. Pušili su travu i imali analni seks. Nakon toga Čarli je postao vrlo hladan prema njemu i odbijao ga - ispričao je Dominik Brasija, prijatelj preminulog glumca.

Dominik je dodao da je ovo želeo da ispriča jer je glumac peminuo 2010. godine i da zna kolika je to trauma za njega bila, te da je o svemu dugo ćutao i poverio se samo najbližim prijateljima.

Glumac Kori Fildmen je u svojoj knjizi "Coreyography: A Memoir" napisao da je Hajmu na snimanju "Lucasa" rečeno da je "poptuno normalno da dečaci imaju seks sa starijim muškarcima".

- Hajm je bio naivan i ambiociozan, i dozvolio je da bude iskorišćen. Rekao mu je da je to nešto što svi rade. Tokom pauze odveo ga je u prostor između dve prikolice i tamo ga iskoristio - napisao je on.

S druge strane, glumac kategorički tvrdi da do silovanja nije došlo.

Izvor: Blic.rs
Foto: charliesheen/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.