Radionica Kundalini joge sa Natašom Vukoje 19. novembra u Beogradu

Organizujemo još jednu Kundalini yoga radionicu, ali ovog puta akcenat stavljamo na "Transformaciju emocija". Pokušaćemo da tranformišemo sve ono negativno, ono od čega imate strah, ono što se nalazi duboko u vama, u pozitivno. Jer suština je da nema potrebe da odbacujemo određene emocije, određene segmente našeg života, samo je važno da znamo kako da komuniciramo sa njima i transformišemo u pozitivno.

Foto: Alex Dmitrović

Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti.

Čas Kundalini joge se sastoji iz kria, doboke meditacije i relaksacije. Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada. Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića.

Prva čitateljka koja se javi na e-mail adresu tatjana.misovic@color.rs dobiće jednu besplatnu ulaznicu za ovu radionicu.

Na sledećim linkovima možete pronaći sve detalje o radionici:

www.natasavukoje.com

www.facebook.com

Pogledajte još