POTRESNA ISPOVEST TONIJA CETINSKOG: Nisam skupio snagu da odem na sahranu!

Dok se čekaju rezultati zvanične istrage šta se dogodilo prošle sedmice u Rovinju, kada je Toni Cetinski kolima pregazio Ibrahima Kevljanina u jednosmernoj ulici, pop pevač je ispričao kako je doživeo nesreću.

- Još sam u stanju šoka i sećam se poprilično dobro svega što se dogodilo. Nije mi samo jasno kako se dogodilo - rekao je Cetinski za hrvatsku "Gloriju".

Kaže da je tom Pustom ulicom mnogo puta prošao i da do nje vodi oštra okuka:

- Morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila.

Cetinski je izašao iz "mercedesa" i pogledao ispod auta, ali ništa nije video.

- Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video najmanje što sam očekivao, čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim - tvrdi pevač.

Odmah je otrčao do frizerske radnje koja je prekoputa i vikao da zovu policiju i Hitnu pomoć. Želeo je sve da uradi kako bi spasao čoveka, čije je telo bilo prikovano pod njegovim "mercedesom". Otrčao je do prtljažnika i uzeo dizalicu, kako bi podigao vozilo i oslobodio telo:

- Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspeo. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znakove života. Ta nemoć, činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj.

Nastradali je juče sahranjen. Međutim, pevač nije otišao na sahranu.

- Razmišljao sam da li da dođem, međutim, nisam skupio snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopšte u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro - kaže Toni.

- Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude da insinuiraju grozne stvari. Očigledno je to bio taj trenutak namenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu. Baš sam, ceo život sam - u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovek samo misli da kontroliše potpuno - dodaje pevač.

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. novembra pojaviti na koncertu u Cirihu – on je i taj koncert otkazao.

- Ne znam kako ponovno da stanem na pozornicu. Nema druge. Ja moram da pokušam da idem dalje, moram da živim, moram da se bavim ovim poslom - završava on.

Cetinski je potom objavio na Fejsbuku da neće nastupiti sa grupom "Parni valjak" na koncertu koji je zakazan za sutra u Cirihu:

- Ovim putem se izvinjavam organizatorima i svima koji su kupili ulaznicu za koncert u subotu u Cirihu. U ovom trenutku sam slomljen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila i nisam u stanju da ispunim svoju obavezu prema vama. Umesto mene, u Švajcarskoj će u društvu "Parnog valjka" nastupiti moj prijatelj i kolega Ivan Zak.

Izvor: Novosti/Gloria/RTL/Kurir
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još