ADVOKAT TOMA FILA TVRDI: Ako se ne pronađe jedna stvar, Zoran Marjanović nikada neće biti osuđen

Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

- Onaj ko je izvršio ubistvo morao je na sebi da ima krv a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu po ubici je prskala i krv, a ne samo blato. U slučaju "Marjanović" radi se o čisto emotivnom ubistvu, a emocije mogu biti i ljubav i mržnja - dodaje Fila, izjavio je za Alo!

Fila smatra da Zoran Marjanović ima dva iskusna advokata Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

- Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja to predložio dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno - rekao je Toma Fila.

Poznati advokat je i ranije tvrdio da je policija zabrljala na uviđaju i ne zna se gde je pevačica ubijena.

- Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi - kazao je Fila.

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao.

- To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ne vredi ništa, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem.

Izvor: Telegraf.rs/Alo!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.