VEST DANA U TURSKOJ: Razvode se Emina i Mustafa Sandal! Par progovorio o razlazu!

Imaju dvojicu sinova - Jamana i Javuza. Upravo zbog svog slavnog supruga, pop-pevača i Emina je postala zvezda u Turskoj.

Mediji se utrkuju ko će pre preneti vest o ovoj porodici, a najnovija koja je na nekoliko strana tabloida jeste da se razvode.

Par navodno ima problema u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno. Kako prenose mediji, navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu. Vest o razvodu nije prvi skandal u bračnoj zajednici poznatog para. Naime, Mustafu su optužili da Eminu vara sa jednom pevačicom.

Međutim, Emina i Mustafa su se pre nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada za "Haberler" rekao:

- Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu - rekao je Mustafa, dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

- Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi - dodala je.

- Kako u Srbiji, tako i u Turskoj, mediji su skloni senzaciji i nije ovo prvi put da pokušavaju da me razvedu. Svima iz moje okoline je poznato koliko sam u skladnom i lepom braku sa Mustafom! - rekla je Emina danas za Blic.rs

Navodna vest o razvodu nije prvi skandal koji su mediji u Turskoj plasirali. Naime, 2011. godine u svim medijima je bila priča da Mustafa Eminu vara sa bugarskom pevačicom Desislavom.

Izvor: Blic.rs
Foto: mustafasandal24/Instagram

Pogledajte još