Po prvi put u Beogradu: "Originalni razgovori" sa menadžerima velikih kompanija

Na ovom događaju razgovore sa mladima vodiće 20 HR menadžera, a svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan.

Simulacije intervjua za posao namenjene su mladim ljudima, studentima završnih i master studija i onima koji prave prve korake u profesionalnoj karijeri sa željom da ojačaju svoje veštine razgovora za posao, kao i apliciranja za njega.

Kompanije čiji HR menadžeri će intervjuisati sve prijavljene su: Novak Đoković fondacija, Direct Media, Sitel, Poslovi Infostud, Crowne Plaza Beograd, Adecco Srbija, Atria Group SEE, Delta Holding, Ernst&Young, GI Group, Hemofarm AD, IBWS, KPMG, Manpower Group, NCR, Nelt, Nordeus, Societe Generale Banka, Unicef i Victoria Group.

Na sajtu www.originalnirazgovori.org nalaze se detaljne informacije o agendi, programu, učesnicima sa opisima radnih mesta za koje zainteresovani mogu da se prijave putem onlajn aplikacione forme.

Pre početka simulacija biće organizovano uvodno predavanje i interesantan panel, a neka od imena koja učestvuju su Dragan Lončar, profesor Ekonomskog fakulteta, Jovana Anđelić, menadžer za regrutaciju u Istočnoj Evropi Sitela, Zoja Kukić iz StartIT centra, Branko Milutinović iz Nordeusa, Robert Čoban iz Color Press Group, Miloš Đuričanin, program menadžer Srpske asocijacije menadžera, Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija, Dušan Basalo iz Atria Group SEE i predstavnici Poslova Infostud.

Osim kvalitetnih saveta, analize obavljenog razgovora i preporuka za unapređenje komunikacionih i prezentacionih veština na intervjuima za posao, svi posetioci će ući u bazu kandidata za zaposlenje kod 20 kompanija koje učestvuju.

Organizatori ovog skupa su Original magazin, Novak Đoković fondacija sa partnerima Direct Media, Sitel, Poslovi Infostud, Crowne Plaza Beograd i uz podršku Srpske asocijacije menadžera i agencije New Media Team.

Pogledajte još