Seminari i konferencije na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u

22. novembra u 17 časova, imaćemo priliku da poslušamo seminar o prezentaciji studiranja u inostranstvu, fakulteta Marangoni koji će nam predstaviti Davide Forloni u prostorijama Master Centra Novosadskog Sajma, dok će već narednog dana, 23. novembra direktor akademije za umetnost u Parizu, Donald Potard održati predavanje o Budućnosti mode, tri koraka revolucije mode.

Sa početkom u 12 časova u prostorijama Visoke Poslovne Skole. 24.novembra u 17 časova očekuje nas seminar gospodina William Arlotti-a u Master hali Novosadskog Sajma, jedan od najuspešnijih modnih kritičara koja se dugi niz godina bavi ovim poslom i koji je tvorac kompanije „House off“, koja se bavi globalnim modnim strategijama.

Tema seminara odnosi se na modu i digitalizaciju, koliko je bitna povezanost mode sa digitalnim mrežama. Dok u subotu 25. Novembra ćemo imati priliku da uživamo sa Hanom Hadžiavdagić u temi „Društvene mreže i biznis“ gde ćemo imati priliku da saznamo kako do popularnosti na drštvenim mrežama i kako od toga da napravimo uspešan biznis i zaradimo. Hana će nam govoriti kroz svoja iskustva i dati nam primere iz realnih situacija.

Nedelja 26. Novembar je rezervisana za promociju Patricie Gucci i njene najnovije knjige „Guči“ koja govori o istini jedne od najuspešnijh dinastija. Imaćete imati priliku da upoznate i da vam potpiše knjigu jedna od vlasnica najpoznatijeg prezimena na svetu.

Pogledajte još