fbpx

NATAŠIN LUKA PRIZNAO: Bivšu sam zatekao u krevetu sa drugim!

Pre nekoliko dana Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, zatekao se na Dorćolu gde se sreo sa jednim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo da je partner njegove bivše supruge.

A razlog susreta je bio poprilično zanimljiv, kako kaže izvor "Blic pulsa" koji se zatekao na licu mesta i čuo dobar deo razgovora.

- Luka je stajao na ulici s jednim čovekom i razgovarali su više od sat vremena. Na ulici kuda svi prolaze oni su pričali povišenim tonom. Po njihovoj gestikulaciji moglo se zaključiti da je razgovor poprilično žustar. Kako to već biva, neke stvari su glasno izgovorene, ali sam u početku mislio da se radi o Luki i Nataši. Međutim, nije bilo tako - priča sagovornik.

Ispostaviće se da su se dva muškarca našla da bi pričali o Lukinoj bivšoj supruzi Manji.

- Muškarac koji je bio sa Lukom u bliskoj je vezi sa njegovom bivšom ženom i shvatio sam da je on njen trenutni partner. Njih dvojica su se našla ne bi li porazgovarala o Manjinom ponašanju u vezi, to jest Manjinog dečka je zanimalo da li je ona varala Luku dok su bili u braku. Da situacija bude još zanimljivija, njih dvojica se znaju jer je Luka u jednom trenutku iznervirano rekao: "Ona (Manja, prim. nov.) mene namešta kod tebe, a tebe kod mene" - priča izvor "Blic pulsa" i otkriva detalje razgovora.

Kako kaže, razgovor je krenuo ka Manjinom i Lukinom braku, a Luka je otkrio svom prijatelju da ga je bivša supruga varala.

- Čuo sam taj deo odlično jer je razgovor doživeo vrhunac i bili su vrlo glasni. Sećam ga se živo. Luka je pričao kako redovno viđa ćerku u Novom Sadu, kako plaća alimentaciju, ali i da mu Nataša stalno govori da se ne nervira zbog bivše supruge.

Onda je Manjin dečko rekao:

- Ej, bre, ja joj zvezde s neba skidam, a ona mene vara!

Nakon toga Luka je otvorio dušu i ispričao ovom muškarcu svoju priču.

- Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je*e sa čovekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja! Ja se ne je*em u tom krevetu, a ti se je*eš u tom krevetu. Ja, ja stvarno ne razumem. Pakao... - gubio je pristojnost Luka koliko se iznervirao, očigledno prisećajući tog momenta zbog kojeg su se verovatno i razveli - Ona je podnela zahtev za razvod - prepričava sagovornik i maltene ne veruje čemu je prisustvovao.

- Nedugo pošto su razmenili iskustva, da tako kažem, krenuli su da se rastaju i Manjin dečko je rekao Luki: "Piči, ne zadržavam te i hvala ti na ovome. Iskreno, olakšao si mi. Skinuo si mi veliki teret. Ne u smislu velikog tereta nego sad vidim da ne treba da budem dobar sa njom, s budalom ne treba imati ništa", rekao je on, a Luka se složio i ispričao kako se u stvari njegova bivša supruga ponaša prema njihovoj ćerki pošto su se rastali. A to je stvarno neverovatna priča, ne znam da li je istina ili ne, ali znam šta sam čuo: "Ti si budala kao i ja. Ja sam po mom mišljenju morao da budem budala... zbog deteta... Oćeš dete, nećeš dete? Ti nisi, bre, detetu dala 30.000? Zar si tolika stoka da ti jedeš, a da dete ne jede? Ona meni kaže: Prijaviću te! Ona meni?!", iznervirano je pričao Luka. Posle toga je njegovom sagovorniku zazvonio telefon i oni su se rastali - završava izvor.

Izvor: Alo.rs/Blic puls
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.